Кражба на 1600 литра трансформаторно масло от четири трансформатора, собственост

...
Кражба на 1600 литра трансформаторно масло от четири трансформатора, собственост
Коментари Харесай

Кражба на масло остави без електрозахранване 1167 клиенти на ЧЕЗ в Петрич

Кражба на 1600 литра трансформаторно масло от четири трансформатора, благосъстоятелност на ЧЕЗ Разпределение България в град Петрич, повреди два от тях и остави без електрозахранване 1167 клиенти на сдружението на 17.08.2017 година, оповестиха от електроразпределителното сдружение.

Служители на ЧЕЗ са основали нужната организация за замяна на развалените уреди и обезпечаване на различно електрозахранване за засегнатите клиенти в границите на деня.

"Подобни похищенията повреждат оборудванията и нарушават комфорта на постоянните клиенти на сдружението, тъй като оборудванията не могат да бъдат ремонтирани, а би трябвало да се заменят с нови, разяснява Васил Василев, шеф "Експлоатация и поддържане на мрежата " в сдружението, представен в известието. Всяко оборудване коства сред 15 и 20 хиляди лева Това са средства, които в противоположен случаи биха могли да бъдат вложени за възстановяване на мрежата и услугите. Неудобствата за клиентите, обаче, не могат да бъдат обезщетени ", декларира представителят на сдружението.

За първите седем месеца на годината е източено над 5500 литра литра трансформаторно масло на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, вследствие на което са развалени над 200 уреди на сдружението, осведомят от компанията. Клиентите могат да подават сигнали за злоупотреби и похищения на имейл адрес [email protected], в центровете за обслужване на клиенти и на денонощната осведомителна линия на сдружението 0700 10 010, се показва още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР