Крахът на идиличния (по думите й години наред) брак между

...
Крахът на идиличния (по думите й години наред) брак между
Коментари Харесай

Дойде ли краят на този идиличен брак?

Крахът на идиличния (по думите й години наред) брак сред Антония Петрова и Ивайло Батинков дава обещание да се трансформира в бестселър. Много всемирски двойки са се разделяли пред очите на медиите, само че харпия като Тоца мъчно се среща. Още повече, когато повода за края на брака не е тя, а изневярата на мъжа й, пишат разнообразни издания.

Както към този момент се разбра, Батинков кръшнал на някогашната Мис България и то не просто кръшнал, ами въртял обич от месеци. Сещате се какво е направила Петрова като е научила (макар и на нас да ни е бедна фантазията)...

Близки до Антония разкриха, че тя е попиляла мъжа си и му се е заканила крепко. Тоца дала обещание да го ошушка до стотинка и да му вземе всичко, в случай че не се спогодят и не я остави да работи в общата им компания. Всъщност компанията си е на Батинков, само че като негова брачна половинка, Антония се уреди на супер пост.

В мрежата, от доста време насам, тя е спряла да поства каквито и да било персонални фотоси - което бе неуместно за нея до неотдавна, а разгласява единствено рекламни материали на компанията им.

" Ще ти направя живота тъмночерен! Ходи си при любовницата, чакай я и прави, каквото искаш, само че парите са за нас - за децата ти и за мен, която съм ги родила. Ако си мислиш, че съм някоя глупачка, която не си знае правата и какво й се поставя, чудовищно бъркаш ", креснала Тоца на неверника, разкриват близки до тях източници.

Госпожа Батинкова стана на 39 години на 13 май, само че и по този мотив тя не разгласява нищо в обществените мрежи, където по принцип залива с снимки от разнообразни места и събития.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР