Кръгове, близки до премиера Бойко Борисов, са предлагали „всичко“ на

...
Кръгове, близки до премиера Бойко Борисов, са предлагали „всичко“ на
Коментари Харесай

Манолова: Най-щедрото предложение да не участвам в изборите дойде от Борисов

Кръгове, близки до премиера Бойко Борисов, са предложили „ всичко “ на Мая Манолова, с цел да не взе участие на локалните избори, като „ най-щедрото предложение “ пристигнало от самия министър-председател. Това съобщи някогашният омбудсман във видео послание, оповестено няколко часа, откакто обвиненият хазартен необут Васил Божков на процедура разгласи, че тя е желала „ поддръжка “.

В клипа Манолова не дава отговор на въпроса истина ли е, че е търсила предприемача за поддръжка преди вота. Единствено обръща внимание, че целият сюжет идва от клише от чат на Божков с „ Б Б “: „ От есемес докладите, публикувани тази заран стават известни услугите, които предприемачът Васил Божков е правил на премиера Бойко Борисов. В тази преписка е забъркано моето име с доклад, че не ми е оказвана поддръжка на локалните избори “.

„ Това, което отсъства и което би трябвало да кажа е, че преди акцията и по време на акцията Бойко Борисов ми изпращаше доста хора – горист бизнес, представители на ъндърграунда, да ме стопират да не вземам участие в изборите, да ме заплашват, да ми оферират каквото се сетите. Най-щедрото предложение да не вземат участие в изборите беше направено от самия Борисов. Самият Борисов ме попита: „ Предложиха ли ти всичко? “ Да, предложиха ми всичко и аз го отхвърлих “, съобщи Манолова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР