Кръгла маса на тема Висшето образование пред предизвикателствата на гражданските

...
Кръгла маса на тема Висшето образование пред предизвикателствата на гражданските
Коментари Харесай

Показват професиите на бъдещето в Деня на Европа

Кръгла маса на тематика „ Висшето обучение пред провокациите на гражданските специалности на бъдещето “ провежда в Деня на Европа Философско-историческият факултет на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". Форумът ще се организира на 9 май, сряда, от 10,30 ч. в дребната конферентна зала на ДК „ Борис Христов “.

Целта на уредниците е да се показват и обсъдят новите форми на образование, които ще приготвят младежите за специалностите на бъдещето. Актуалната тематика ще събере академични и учебни преподаватели, поканени са представители на РУО – Пловдив и Асоциация „ Мария Кюри “ – Пловдив.

В кръглата маса ще вземат участие Димитър Севов – шеф на  „ Регионален държавен списък “ – Пловдив, Мариана Вучкова – шеф отдел в Държавен списък – Пловдив, Йордан Илиев – шеф на Общински институт „ Старинен Пловдив “, Гергана Костадинова – началник отдел в ОИ „ Старинен Пловдив “.

По време на кръглата маса ръководители на катедри във Философско-историческия факултет ще показват нови и към този момент одобрени бакалавърски стратегии, а работодатели, измежду които и общински предприятия и дирекции, ще опишат по какъв начин възпитаниците на ФИФ на ПУ " Паисий Хилендарски " се осъществят в определената специалност.

Изборът на Деня на Европа не е инцидентен, тъй като специалностите на ФИФ, които приготвят за специалностите на бъдещето, дават отговор на интернационалните и европейски регулации на съответните специалности, т.е. с получаната тапия може да се работи на всички места по света.

Кръглата маса на тематика „ Висшето обучение пред провокациите на гражданските специалности на бъдещето “ ще се организира на 9 май, сряда, от 10,30 ч. в дребната конферентна зала на ДК „ Борис Христов “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР