Кръгът в Премиър лийг този уикенд е отменен в памет

...
Кръгът в Премиър лийг този уикенд е отменен в памет
Коментари Харесай

Кръгът в Премиър лийг този уикенд е отложен официално

Кръгът в Премиър лийг този уикенд е анулиран в памет на умрялата през вчерашния ден кралица Елизабет Втора, оповестиха от управлението на Лигата. 
 Британското държавно управление даде “зелена светлина ” за футболните мачове, само че всичко зависи от Премиър лийг Британското държавно управление даде “зелена светлина ” за футболните мачове, само че всичко зависи от Премиър лийг
“В знак на респект към нейния извънреден живот и принос към нацията и в символ на почитание този уикенд мачовете от кръга в Премиър лийг през този уикенд са отсрочени, в това число дуела в понеделник вечерта ”, се споделя в формалната позиция, която бе оповестена преди минути. 

По-рано през днешния ден държавното управление на Англия излезе с публични насоки за десетдневния печал в страната, който стартира от през днешния ден. В него особено бе упоменато, че не се постанова отсрочване на спортните събития на централно равнище и всяка спортна организация може да вземе независимо решение за това дали плануваните събития да бъдат извършени. По-рано през днешния ден клубовете от Премиър лийг се събраха на обща среща, на която е било взето решението за отсрочване на дуелите през този уикенд.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР