Кръг преди края на сезона в Англия вече няма интрига

...
Кръг преди края на сезона в Англия вече няма интрига
Коментари Харесай

Изпадащите и изкачващите се във Висшата лига

Кръг преди края на сезона в Англия към този момент няма конспирация при изпадащите. Ясно е, че с елитния си статут ще се разделят отборите на Кардиф, Хъдърсфийлд и Фулъм.

Кардиф с качествата, които разполагаше като футболисти не можеше да предложи нищо по-различно. Истинският неуспех е Фулъм.

Лондончани се класираха предпоследни, а са с по-силен състав от Кардиф. Изхарчиха над 100 милиона паунда, с цел да останат в елита и отново не съумяха. Няма различен случай в историята клуб да е харчил толкоз доста и да не е успявал да запази елитния си статут.

Изпадането на Фулъм е най-големият неуспех, до момента в който за Кардиф може да се каже даже, че е предстоящо. Колкото до Хъдърсфийлд, предишния сезон бе сензация спасението му, само че в този момент се провали по-шумно.

Отдолу идват към този момент два сигурни нови члена на Висшата лига. Това са Шефилд Юнайтед и Норич, които могат да бъдат погледнати като двете страни на едно и също нещо.

Норич наподобява по-подготвен поради стила си и своята интернационалност. Шефилд Юнайтед много припомня за Кардиф и ще е забавно дали ще успее да резервира статута си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР