Krafton, студиото зад PlayerUnknown’s Battlegrounds, обяви излизането на Thunder Tier

...
Krafton, студиото зад PlayerUnknown’s Battlegrounds, обяви излизането на Thunder Tier
Коментари Харесай

Излезе Thunder Tier One

Krafton, студиото зад PlayerUnknown’s Battlegrounds, разгласи излизането на Thunder Tier One, тактически шутър с отвесна вероятност на камерата, отличаващ се с високата си степен на достоверност и голямо многообразие.

По отношение на достоверността и професионалното показване на военните интервенции може да бъдете сигурни, защото играта идва от някогашни разработчици от чешкото студио Bohemia Interactive, които стартират идейната работа по Thunder Tier One още до момента в който са на работа при някогашния си шеф. Bohemia Interactive са основатели на известните със своята компликация и достоверност игри от поредицата ArmA.

Thunder Tier One предлага няколко разнообразни режима, голям брой оръжия и транспортни средства, фортификационни уреди и видове боеприпаси, като всичко е построено по модел на действително съществуващи активи със спазването на неща, като степен на опустошение за другите повърхности, начална скорост на патрона, акуратност при друго разстояние на задачите и други Освен сами с AI съотборници, играта може да се играе в кооперативен режим с четирима ваши другари или в онлайн провокации в няколко съществени режима: Domination – типичен PvE, Death Match за до осем индивида, Exfil и Advance and Secure. На един по-късен стадий ще бъде обезпечена и поддръжка на моддинг принадлежности посредством Steam Workshop, посредством който ще може да променяте по свое предпочитание задачите, оръжията, снаряжението, държанието на изкуствения разсъдък и други

„С деяние, разрастващо се някъде през 90-те години на предишния век след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, Thunder Tier One е реален шутър с отвесна вероятност, в който се присъединявате към първокласен отряд, имащ за задача да спре терористична организация. Паравоенно формирование, трансформирало се в терористична организация, известна като SBR са направили серия от офанзиви върху цивилен цели в източноевропейската страна Салобия. На терен се появяват „Гръм“, с цел да намерят водача на SBR Марко Антонов и да сложат завършек на тази акция на терора“, гласи анонса на играта.

Thunder Tier One е налична за закупуване в.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР