Краен срок за участие по електронен път е 23.04.2018г.; повод

...
Краен срок за участие по електронен път е 23.04.2018г.; повод
Коментари Харесай

Търсят снимката на най-красивата градинка в Централен

Краен период за присъединяване по електронен път е 23.04.2018г.; мотив за самодейността са Цветница и Денят на Земята, 22-ри април. Кметът Георги Стаменов притегля мрежа от сътрудници за състезанието.

До 23.04.2018г. в това число всеки гражданин или посетител на регион „ Централен “ – Община Пловдив може да вземе присъединяване във фотоконкурса за най-красива градинка, който администрацията дружно с партньорски организации афишира във връзка 1-ви април 2018г., Цветница.

Със фотоси и къса аргументация обособени лица, както и група от хора, които са работили, с цел да облагородят междублоково пространство, двор, мини градинки на балкони и закрити тераси могат да вземат участие.

Призът за „ Най-красива градинка “ ще бъде връчен от кмета на „ Централен “ Георги Стаменов през м. май след оценка на журито: представител на отдел “Екология “ на регион „ Централен “, на Оперативна програма „ Градини и паркове “; Светлозара Казанджиева, ПР на Регионален природонаучен музей – Пловдив и Гергана Кабаиванова, шеф на Фондация LocalFood.bg.

За всеки участник администрацията е планувала награди (разсад за цветя и градинарски ръкавици), а спечелилите на 1. и 2. място ще получат специфични награди от сътрудниците на състезанието: Оперативна програма „ Градини и Паркове “ и Биоферма за плодове и зеленчуци Надя. Изненада е подготвил Регионалният природонаучен музей - Пловдив, който ще построи „ хотели за инсекти “ за две от градинките-кандидати. Anglia school подарява безвъзмездни уроци по британски като специфична премия.

„ Това е част от политиката на региона да стимулира и оказва помощ на своите поданици за запазване и развиване на зелените площи и междублоковите пространства. Обликът на местата, на които живеем е в наши ръце. “, разяснява Георги Стаменов. Регламентът на състезанието е оповестен на www.plovdivcentral.org. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР