Крадците са отнели пари и вещи от младежи в РусеСлужители

...
Крадците са отнели пари и вещи от младежи в РусеСлужители
Коментари Харесай

Спипаха двама крадци на дребно в квартал „Здравец“

Крадците са лишили пари и движимости от младежи в Русе

Служители на Второ районно управление (на МВР) са открили двама мъже, отнемали пари и движимости от младежи в Русе. В районното ръководство са били регистрирани два сигнала за действия осъществени на 20 януари т.г.

В единия случай юноша от Русе е декларирал, че на въпросната дата за времето от 15:20 до 15:40 часа в региона зад бл. „ Д. Дончев “ в Русе е бил заговорен от незнаен мъж, който е изискал от него да му обмени 5 евро, след което му е лишил сума от 5 лева и електронно устройство за пушене, като с действието на пострадалия е нанесена вреда на обща стойност към 100 лева

Във втория случай различен юноша се е оплакал, че същия ден към 16:30 ч., до момента в който се е движел по ул. „ Петрохан “ в посока ул. „ Рига “, на към 100 м. преди автомивка, е бил спрян от двама непознати за него млади мъже, които поискали да им обмени 5 евро, само че той им споделил, че няма толкоз пари и тогава те пребъркали джобовете на якето му, откъдето взели каквито пари имал и с препоръчаните от тях 5 евро побягнали в посока стадион „ Дунав “.

Заявените действия са били документирани от полицията, като по тях са формирани кореспонденция и досъдебно произвеждане. В хода на подхванатите дейности за следствието им, чиновниците на Второ районно управление (на МВР) са открили, че в първия случай създател на действието е русенец на 21 година, познайник на органите на реда, а във втория той е бил дружно с различен русенец на 29 година, също прочут на полицията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР