Крадците са криминално проявени и са били на квартира в

...
Крадците са криминално проявени и са били на квартира в
Коментари Харесай

Трима украинци са задържани за кражба в Бургас

Крадците са престъпно проявени и са били на квартира в село Равда

Трима престъпно проявени и осъждани украински жители (на възраст от 41 до 44 години) са арестувани за кражбата на сумата от 500 лв., 20 евро, 10 щатски $, 5 канадски $ и златни украшения (всичко на обща стойност към 1 500 лева), оповестиха от ОДМВР-Бургас. Деянието е осъществено 5 декември т.г. посредством отключване на входната врата от апартамент, ситуиран в бл. 24 в к-с " Изгрев ", благосъстоятелност на 68-годишен бургазлия, предава.

Мъжете се придвижвали с " Шкода Октавия ", с украинска регистрация. Автомобилът е спрян на 9 декември т.г. в региона на кръговото кръстовище в посока кв. " Сарафово ". При осъществените процесуално-следствени дейности са открити и конфискувани: три мобилни телефона със заличени имена и номера, в ниша в задната част на тавана на автомобила - два несесера с голям брой заготовки на ключове, шперцове и механически средства за отключване на касови и секретни заключващи механизми, както и парични суми в банкноти, отговарящи на откраднатите от жилището в к-с " Изгрев ".

При претършуване в населяваната от украинците квартира, ситуирана в село Равда, са открити и конфискувани три мобилни телефона с украински СИМ-карти, както и парични суми в банкноти, отговарящи на откраднатите от жилището в к-с " Изгрев ". На 10 декември т.г. с прокурорско разпореждане тримата мъже са арестувани за период до 48 часа.

Тримата са арестувани вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, бранш " Базова научно-техническа лаборатория " при ОДМВР – Бургас, Второ, Пето Районни ръководства – Бургас и Районно ръководство – Несебър. Работата по изясняване на цялостната им незаконна активност продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР