Крадците от магазини ще бъдат най-вероятно да избегнат времето зад

...
Крадците от магазини ще бъдат най-вероятно да избегнат времето зад
Коментари Харесай

Крадците от магазини „най-вероятно ще се възползват“ от наддаването на торите за освобождаване на затворническите килии

Крадците от магазини ще бъдат най-вероятно да избегнат времето зад решетките съгласно проектите на държавното управление за справяне с пренаселеността в пандизите, разкриват днешни данни.

Преди разпродажбите на Boxing Day анализът демонстрира, че повече от един на всеки осем извършители, които ще бъдат пощадени от пандиза съгласно промените на торите, е направил обири от магазини.

Министърът на правораздаването Алекс Чалк разкри през октомври проекти за ненасилствени извършители, наказани на по-малко от година, да бъдат пощадени от пандиза и да им бъде препоръчан общественополезен труд, защото в страната липсват затворнически килии за затваряне на нарушители. Нарушителите ще бъдат принудени да „ изплатят дълга си в границите на общностите, като почистят кварталите и изтрият графитите от стените “, сподели той.

Анализът на данните, оповестени в писмени парламентарни въпроси, и данните на Министерството на правораздаването демонстрират, че кражбата от магазин е най-често срещаното закононарушение,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР