Крадци, въоръжени с брадви, задигнаха в сряда вечерта бижута за

...
Крадци, въоръжени с брадви, задигнаха в сряда вечерта бижута за
Коментари Харесай

Въоръжени с брадви крадци задигнаха бижута за милиони в Париж

Крадци, въоръжени с брадви, отмъкнаха в сряда вечерта бижута за милиони евро, предават международните осведомителни организации.

Петима души са нахлули в първокласния хотел " Риц ", счупили стъклените витрини с бижута в основното предверие и откраднали скъпоценности за над 4.5 млн. евро.

" Трима от крадците са арестувани, останалите двама към момента се търсят ", заяви министърът на вътрешните работи Жерар Колон в " Туитър ".

Крадците са щурмували хотела с брадви към 18.30 часа локално време в сряда вечерта. Успели са да влязат в бижутерийния магазин през непряк вход. За благополучие няма потърпевши хора при кражбата.

Хотел " Риц " в Париж е открит през 1898 година и е първият във френската столица, който предлага електричество на всички етажи и бани в стаите. Разположен покрай площад " Вандом " в центъра на Париж, той е обграден от първокласни и бижутерийни магазини в регион, който през последните години бяха осъществени няколко огромни обира.

Всички бутици са оборудвани с съвременни системи за сигурност и са със засилена защита, а подстъпите към площада и магазините се следят с камери. Въпреки това обирите не престават, изключително в интервали към огромни празници, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР