Крадци са разбили преди няколко дни къщата на бившата икономка

...
Крадци са разбили преди няколко дни къщата на бившата икономка
Коментари Харесай

Ограбиха къщата на близък на Лили Иванова човек

Крадци са разрушили преди няколко дни къщата на някогашната икономка на Лили Иванова - Мария, осведоми " България Днес ". 70-годишната жена, която е запазила извънредно топли връзки с естрадната легенда, населява парцел, завещание от починалия й брачен партньор, в софийското село Яна.

Ексдомашната помощница на примата незабавно се оплакала на кварталния, само че злосторниците още не са хванати. Мария допуска, че са тайфа локални младежи, които тормозят и други възрастни хора от селото.

" Нищо не мога да направя, боязън ме е, хвърлят камъни, счупили са прозорците... Една съседка ги е видяла. Сега диря ключар, който да ми оправи бравите на вратите, тъй като са ги развалили. Така могат умерено да влязат и да отнесат всичко ", показа опасенията си Мария.

Лили Иванова не останала безучастна пред произшествието и незабавно предложила помощ на своята някогашна икономка, с която се среща постоянно и я кани на посетители даже на най-големите фамилни празници.

Преди време отровиха и Джеки, кучето, което пазеше двора и къщата на Мария. Тя се поболя от тъга, като певицата тогава също й протегна ръка за помощ и я утешаваше в скръбта й.

" Една заран се разсънвам от рева на Джеки. Въртеше се на веригата, само че до момента в който разбрах какво става, кучето повърна, легна и повече не мръдна ", описа за вестника ексдомашната помощница на изпълнителката на " Ветрове ". После схванала, че злосторниците му подхвърлили храна, в която били сложени карфици, и животното издъхнало в страшни страдания.

Мария допуска, че Джеки е бил токсичен съзнателно, с цел да може апашите да нападат безпроблемно парцела.

Тя довери още, че скоро ще остане сама в къщата, тъй като нейните близки също били налегнати от грижи. Дъщеря й неотдавна е претърпяла интервенция, а наемателят на жилището й в София употребявал отсъствието й от София и й задлъжнял с няколко месеца. В живота на ексикономката обаче има и радостни мигове - когато я оставят да се грижи за правнучката, кръстена на нея.

Мария попада в образцовия дом на поп звездата преди десетина години по персонална рекомендация на сестра й Магда. Двете били колежки в Дома за ветерани на изкуството и културата в столичния квартал " Захарна фабрика ". Лили останала толкоз удовлетворена от домакинските умения, предаността и работливостта на Мария, че я предложила и на Тончо Русев. Легендата на родната сцена дълго увещавала Мария да остане при нея, само че откакто овдовяла, фамилните условия принудили домашната й помощница да се засели в Яна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР