Новият камион на жител на Аризона е откраднат, разглобен за по-малко от 24 часа: „Те не се шегуват“

...
Крадци от Аризона разглобиха и изтеглиха пикапа на жител на
Коментари Харесай

Крадци от Аризона разглобиха и изтеглиха пикапа на жител на Аризона по необичайна схема миналата седмица.

< p>Инцидентът е станал в началото на 5 септември близо до 22-ро авеню и North Valley Parkway, според FOX 10 Phoenix. Кадрите от камерите за наблюдение на сцената показват бял пикап, който тегли откраднатото превозно средство в ранните часове на сутринта.

Жертвата Джими Джубер каза пред FOX 10, че превозното средство е GMC Denali от 2023 г. Той притежаваше колата само 10 месеца преди кражбата.

„Имаме OnStar. Крадците в наши дни са толкова умни“, каза Джубер. „Те деактивират всичко, теглят го и тръгват.“

 

„Те не се забъркват. Те са доста бързи в това, което те правеха", добави той.

Съседът на Джубер Боби Улф каза, че кражбата е отнела само около две минути. Крадците бързо закачиха камиона за своя и си тръгнаха незабавно.

Кабината на камиона или шофьорското отделение беше открита на 6 септември. Крадците я извадиха от камиона, съблякоха я и след това я изхвърлиха.

Според FOX 10 схемата много наподобява инцидент с кражба на кола, който се случи в близката Пеория миналата година. Бял пикап също е теглил камион GMC Denali на нищо неподозиращия собственик.

Полицейското управление във Финикс активно разследва инцидента. Насърчаваме всеки, който има информация за кражбата, да се обади на Silent Witness на 480-WITNESS (480-948-6377).

„Детективите за имуществени престъпления работят активно по случая.  Нямаме никакви актуализации специфично за случая", каза полицейското управление на Финикс пред Fox News Digital. „До момента не са извършени арести по случая.“


Оригинален източник на статия: Новият камион на жител на Аризона е откраднат, разглобен за по-малко от 24 часа: „Те“ не се забърквайте“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР