Крадлите са най-често ромки от БалканитеАрмия от джебчийки е обсадила

...
Крадлите са най-често ромки от БалканитеАрмия от джебчийки е обсадила
Коментари Харесай

Милано под обсада от армия джебчийки

Крадлите са най-често ромки от Балканите
Армия от джебчийки е обсадила Милано и побърква както локалните поданици, по този начин и хилядите посетители на града.

Крадлите се вихрят на първо място по станциите на метрото и из мотрисите, по площадите към Централната гара и катедралата, из търговски улици, молове.

Това са най-често ромки от Балканите и по-специално от Хърватия и Босна, само че има и чистокръвни италианки. Понякога са дегизирани като дами в напреднала бременност, различен път като общителни тийнейджърки, които тарашат за стотни от секундата джобове и чанти, прибирайки всичко скъпо.

Но с изключение на нахални в дейностите си против жертвите, крадлите са извънредно безпардонни към преследващи ги кореспонденти, които засипват обилно с най-пеперливите италиански псувни. Например в понеделник известният публицист Валерио Стафели от “Пети канал ” на малките екрани на семейството Берлускони бе неведнъж попържен от устата джебчийка, която бил снимал предходния ден, до момента в който я задържат служители на реда, хванали я на мястото на престъплението. На въпроса на Стафели по какъв начин по този начин тя е още веднъж на улицата да краде, джебчийката отговори от нахакано, по-нахакано: “Пуснаха ме единствено след три часа, тъй като на ченгетата изобщо не им пука какво работя! ”.

“Ама това твоето, т.е. да крадеш от хората, белким е работа? ” - отвърна Стафели. “Да, това е моята работа! ” - отсече крадлата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР