Крадла се възползва от добротата на една жена, за да

...
Крадла се възползва от добротата на една жена, за да
Коментари Харесай

Крадла се възползва от добротата на жена, за да ѝ отмъкне парите

Крадла се възползва от добротата на една жена, с цел да ѝ отмъкне парите. Неприятната преживелица се разиграва в козметичен салон във Варна, където една от служителките е била излъгана със 100 лв..

Катерина Велчева е професионален гримьор. В края на работния ден непозната жена влиза в козметичното ѝ студио и насочва молба към работещите там.

„ Влезе една доста блага и общителна жена, която помоли да ѝ развалим 100 лв. на 2 по 50. През цялото време говореше, беше доста общителна. Останах с убеждението, че тази жена е клиент, тя се държеше по този начин от самото начало “, съобщи Катерина Велчева, професионален гримьор.

Гримьорката взема решение да направи услуга на непознатата жена и се съгласява да ѝ скапе парите.

„ Дадох ѝ две по 50, тя от самото начало ровеше в чантата си и разправяше, че има рожден ден, че ще купи торта, ще води сина си да му купи играчки. Това говорене разсейва. В един миг взе моите пари, само че продължи да приказва. Изведнъж сподели, че отива до колата си, с цел да вземе парите и излезе “, добави Катерина Велчева.

Непознатата даже дала обещание, че малко по-късно ще си запише час в студиото. Катерина Велчева и сътрудниците ѝ останали излъгани, тъй като дамата повече не се върнала.

„ Попитах сътрудника ми дали познаваме тази жена. Тя сподели, че не, само че до момента в който изляза на открито тя беше отпътувала. И аз се обърнах към 112 “, добави Катерина Велчева.

От полицията обясниха за Българска национална телевизия, че работят по случая и търсят крадлата. Самата Катерина споделя, че в обществените мрежи има още сигнали за същата жена, която по познатата скица е лъгала и други хора.

„ Не ми се желае да приемем, че живеем в подобен свят, само че не би трябвало да се има доверие. Да се демонстрира добрина към непознати, не всеки път е положителният вид. Винаги да имаме едно мислено “, сподели още Катерина Велчева.

Наказанието, което законът планува за сходни измами, е отнемане от независимост от 1 до 6 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР