Крадецът казва дръжте крадеца. Не се занимавам с такива хора.

...
Крадецът казва дръжте крадеца. Не се занимавам с такива хора.
Коментари Харесай

Борисов установил хора, които лягат и стават с неговото име

" Крадецът споделя " дръжте крадеца ". Не се занимавам с такива хора. Те за " положително утро " за " лека нощ " би трябвало да споделят Бойко Борисов. Нито имам нещо общо с КТБ, нито с който и да е било ". Така Борисов разяснява обвиняванията на Елена Йончева против него и това, че Българска социалистическа партия отбрани журналистката. Борисов попита дали публицистите помнят при обвинявания против хора от ГЕРБ да е имало сходни неща, да вземем за пример по отношение на Цветан Цветанов.

Според Борисов се лишава вниманието от действителната политика.

" Прекрасно си работи обединението. Днес си имаше Министерски съвет и всичко е наред ". Това разяснява министър председателят Бойко Борисов преди минути.

Премиерът се ядоса на въпрос за последните данни от изследването на Афис за евровота, които демонстрира преднина за Българска социалистическа партия.
 1/3 от българите няма да гласоподават на евроизборите
1/3 от българите няма да гласоподават на евроизборите

Оперативна програма имат късмет да вкарат един народен представител, съгласно Афис

А чия е тази организация, кой е притежателят й, попита няколко пъти той и посочи, че притежателят е член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия: " Те по този начин си сътвориха социологически организации, с цел да могат да манипулират публичното мнение ", добави Борисов и шеговито изиска данни от организацията със притежател Цветан Цветанов.

За евровота министър председателят сподели, че неговите упования са, че изборите ще бъдат сложни, само че ГЕРБ е направил доста, с цел да ги завоюва.

Премиерът Борисов и министърът на стопанската система Емил Караниколов откриха цех за автомобилни елементи в землището на димитровградското село Крепост.
 Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева
Сплашването и репресиите няма да ме спрат, зарече се Йончева

Според нея всичко почнало след настояването за самостоятелна експертиза на автомагистралите

" Виждате по какъв начин тук се построява цех след цех ", уточни Борисов. Той се опълчи на разпространяващата се далавера на тематика вложения. " Тези фабрики сега обаче освен разкриват работна места, освен са високо софтуерни, само че и работят напълно за експорт ", акцентира Борисов. По негови думи " имаме рекордно висок БВП за всички времена ".

Борисов означи още, че политиката е битката за високи приходи и заплати, които да дават отговор на качеството на труда. Той настоя да се работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР