Крадец задигна фирмена каса с около 30 000 лева, взе

...
Крадец задигна фирмена каса с около 30 000 лева, взе
Коментари Харесай

Апаш задигна каса с 30 бона и я метна край Дунав /снимки/

Крадец отмъкна фирмена каса с към 30 000 лв., взе парите и я изхвърли на мъчно налично място край Дунав. Престъпникът е открит и арестуван, оповестиха от полицията в Русе.
Работата по случая почнала, когато на 9 ноември т.г. сутринта е подаден сигнал от мъж, че в интервала от 18 часа на 6 ноември до 7.30 часа на 9 ноември от офис на ръководено от него комерсиално сдружение, намиращ се на ул. „ Тулча “ е отнета неукрепена железна каса с към 30 000 лв..
В резултат на подхванатите голям брой дейности служителите на реда разкрили създателя на закононарушението – 38-годишен мъж от Русе, и на 25 ноември той бил арестуван. Извършени са претърсвания на няколко адреса, където са открити към 90 грама златни украшения, черна и бяла техника, за които има данни, че са добити с част от откраднатата сума, както и 14 025 лв. в брой. Извършен е оглед на околност в западен парк „ Приста “ и е открита захвърлената каса.
Мъжът е арестуван за 72 часа с прокурорско разпореждане. Ще се изиска да му се наложи непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР