Крадец остана в капан в автомобила, в който е влязъл.

...
Крадец остана в капан в автомобила, в който е влязъл.
Коментари Харесай

Крадец остана в капан в автомобил, който опита да обере

Крадец остана в капан в автомобила, в който е влезнал. В петък към 01:30 часа през нощта кучето на Петър Сталев, което е порода средноазиатска овчарка, стартира да лае настървено. Мъжът излиза на открито, с цел да ревизира какво се случва. Първоначално не открива нищо неправилно, до момента в който не вижда, че в персоналния му автомобил, паркиран пред дома му, има човек. Той подава сигнал на тел. 112.
Прочетете още
Кучето надзирател, което респектира с растежа и килограмите си, се изправя на капака на автомобила и крадецът остава в капан до идването на полицията. Пред притежателя, крадецът се оправдал, че се скрил в колата, с цел да се избави от група сирийци, които го подгонили с ножове. Отрекъл да е имал желание да краде и споделил, че колата била с отворена врата.

„ Като пристигна патрулката ще обясниш. Като дойдат и разтварям. Нямаш работа в моята кола в един часа през нощта “, споделя Сталев на мъжа в колата.

При стартирането на клиповете в интернет Петър Сталев получил доста известия от други пострадали от набезите на крадеца, само че защото кражбите били дребни, полицията нормално го задържала за малко и до съществено наказване не се стигало, съобщи bTV.

Петър Сталев се съмнява че и в този момент ще му се размине, защото действително до осъществяване на кражба не се е стигнало, с помощта на кучето надзирател.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР