Крадец е заснет от камера да се преструва на манекен

...
Крадец е заснет от камера да се преструва на манекен
Коментари Харесай

Крадец се престори на манекен на витрина, за да обере МОЛ

Крадец е сниман от камера да се преструва на манекен в търговски център, преди да открадне бижута след края на работното време.

22-годишният мъж стоял неподвижно и държал чанта на витрината на магазина във Варшава, Полша. Полицията оповестява, че преди да избере бижутата, той е тръгнал на " лов " в разнообразни магазини.

" В един от случаите той е измислил концепция по какъв начин да остане неусетен в комерсиалния център, откакто го затворят. За тази цел, с чанта в ръка, той застанал неподвижно пред витрината на магазина, преструвайки се на манекен. Когато се е почувствал в сигурност, е тръгнал на " лов " и е ограбил бижутерски магазин ", споделя помощник-инспектор Роберт Шумиата от районното полицейско ръководство в Сроденград.

Служителите не забелязали нищо извънредно в " манекена " на витрината, който наподобява се е смесил добре с останалите. Полската полиция оповестява, че в различен случай мъжът е откраднал от магазин, откакто е изчакал в бара и по-късно е пропълзял под стоманена щора.

Твърди се, че откакто влезнал в магазина, той взел дизайнерски облекла и " сменил своите облекла с новите ". След това се върнал в същия бар, в който бил преди този момент, с цел да си вземе още храна, само че тогава бил видян от охранителите.

" Късметът му обаче най-сетне го споходи, защото беше видян и хванат от охранителите, които се обадиха в полицията. Вече е известно, че 22-годишният юноша е направил обири и грабежи с щурм и в различен магазин, където след затварянето му взел пари от няколко каси и се опитал да открадне други движимости ", се споделя в изказването на полската полиция.

Полицаите от отдела за битка с закононарушенията против собствеността в центъра на града са повдигнали обвиняване на 22-годишния мъж. По искане на Варшавската районна прокуратура Śródmieście Północ съдът решил да задържи краткотрайно мъжа за период от три месеца. Наказателният кодекс планува до 10 години отнемане от независимост за закононарушенията му.

Vesti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР