Крадец алпинист е обрал военното аташе на Виетнам у нас,

...
Крадец алпинист е обрал военното аташе на Виетнам у нас,
Коментари Харесай

Ето кой е обрал военното аташе на Виетнам в Драгалевци

Крадец планинар е обрал военното аташе на Виетнам у нас, написа в. " Телеграф ". Посегателството било осъществено във вторник към 22 часа в дипломатическата вила в столичния квартал " Драгалевци ".

В късния следобяд през вчерашния ден военният аташе Нгуен Ан и заместникът му Нгуен Лонг дали записи на камери в столичното 6-о РПУ. Те отказали да пуснат полицията в парцела, защото се води територията на непозната страна и би трябвало да се произнесе след совалки с Министерство на външните работи и Виетнам. Това е повода в Министерство на вътрешните работи да няма формален сигнал за кражбата на този стадий.

Военният аташе на Виетнам се прибрал във вторник вечерта в дипломатическата вила. Когато се качил на втория етаж, видял по какъв начин мъж, облечен в черни облекла, скача от терасата и побягва. Въпреки опитите на охранителя да го хване, крадецът се измъква. Дипломатът открил, че алпинистът е свил 23 500 $, които били държавни пари на Виетнам и негови персонални 160 евро и 750 лв., както и портфейла му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР