Крадец алпинист е обрал военното аташе на Виетнам у нас,

...
Крадец алпинист е обрал военното аташе на Виетнам у нас,
Коментари Харесай

Мъж в черно обрал военното аташе на Виетнам в Драгалевци

Крадец планинар е обрал военното аташе на Виетнам у нас, написа " Телеграф ".

Посегателството било осъществено във вторник към 22 часа  в дипломатическата вила в столичния квартал " Драгалевци ", напомня Блиц.
В късния следобяд през вчерашния ден военният аташе Нгуен Ан и заместникът му Нгуен Лонг дали записи на камери в столичното 6-о РПУ. Те отказали да пуснат полицията в парцела, защото се води територията на непозната страна и би трябвало да се произнесе след совалки с Министерство на външните работи и Виетнам. Това е повода в Министерство на вътрешните работи да няма формален сигнал за кражбата на този стадий. 

``
реклама

Военният аташе на Виетнам се прибрал във вторник вечерта в дипломатическата вила. Когато се качил на втория етаж, видял по какъв начин мъж, облечен в черни облекла, скача от терасата и побягва. Въпреки опитите на охранителя да го хване, не успя;. Дипломатът открил, че алпинистът е свил 23 500 $, които били държавни пари на Виетнам и негови персонални 160 евро и 750 лв., както и портфейла му. 

При претършуване на двора обаче охранителят се натъкнал на портмонето, което очевидно било изпуснато от крадеца. Всичко в него - документи и други персонални движимости, били непокътнати. 

В късния следобяд през вчерашния ден записи от камери на дипломатическата постройка били занесени в 6-о РПУ, с цел да се помогне за изясняване на похищението.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР