Краденото БМВ, с което бяха хванати трима мъже докато го

...
Краденото БМВ, с което бяха хванати трима мъже докато го
Коментари Харесай

Спипаните в Лозен автоджамбази май са свили джипа на Плевнелиеви

Краденото БМВ, с което бяха хванати трима мъже до момента в който го разфасоват, е било отмъкнато със същата технология, с която бе откраднат джипът на президента (2021-2017) Росен Плевнелиев и брачната половинка му Деси. Предстои да се откри става ли въпрос за една и съща тайфа.

Техниката е познато като " кийлес ". При нея престъпник се приближава до индивида, който държи ключа от колата, носи специфична джаджа, която прихваща сигнала от ключа. Другият престъпник стои до колата с втората част от устройството. То предава сигнала и автомобилът се отключва. Бандитите са щели да продадат колата на части, описа основен контрольор Николай Плетеков, шеф на бранш " Автокражби " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Задържаните са Георги Стоянов от София, 42 година прочут на Министерство на вътрешните работи с обири, с прякор Жоро ММА-еца, Виктор Мешалов от. с.Лозен, общ. Столична, 33 година, прочут на Министерство на вътрешните работи за обири и Георги Георгиев от с. Лозен, общ. Столична, 43 година, прочут на Министерство на вътрешните работи, който е наемател на гаража. Тримата били хванати да разфасоват крадено возило през вчерашния ден в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР