КПКОНПИ трябва да заработи по-активно. Това е нова комисия и

...
КПКОНПИ трябва да заработи по-активно. Това е нова комисия и
Коментари Харесай

Валентин Радев: КПКОНПИ трябва да заработи по-активно и г-н Цацаров ще я извади от летаргията

КПКОНПИ би трябвало да проработи по-активно. Това е нова комисия и нов закон. Аз се надявам, че господин Сотир Цацаров ще направи нужното и ще извади комисията от тази заспалост.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Валентин Радев. "Трябва да дадем късмет на КПКОНПИ да работи. Моето персонално мнение е, че Народното посланичество има доста по-голям обсег и е по-добре то да избира председателяна КПКОНПИ, в сравнение с това да прави президента. В Народното събрание ще има диспути, ще изричат мненията и това ще е хубаво. Борбата с корупцията би трябвало да се води от цялата общество. Ако това не се случи и папата да назначи ръководителя на КПКОНПИ, няма да има никакви резултати ", безапелационен бе Радев.

Сотир Цацаров: Ще събудя КПКОНПИ от положението, в което е

"В етичната комисия на ГЕРБ имахме доста сигнали преди изборите. Не желая да встъпвам в детайлности, тъй като това са вътрешнопартийни работи. Имаше и сигнали против кметове на градове, където изгубихме. Имаше и сигнали, които бяха изпратени и до нас, и до прокуратурата, само че отново ще повторя, че не желая да встъпвам в детайлности ", безапелационен бе Валентин Радев.

Министерски съвет разкри детайлности за визитата на премиера в Съединени американски щати

"Посещението на Бойко Борисов в Белия дом няма нищо общо със закупуването на самолетите. Това са осем изтребителя. Ако те са причина за визитата, то тогава министър председателите на Гърция и Турция не би трябвало да излизат от кабинета на Доналд Тръмп. Според мен Бойко Борисов и Доналд Тръмп ще беседват за енергийната сигурност и общо за сигурността в района ", разкри Валентин Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР