КПКОНПИ и прокуратурата с акция в 7 града у нас.

...
КПКОНПИ и прокуратурата с акция в 7 града у нас.
Коментари Харесай

Арестуваха двама за афери със земи при акция в седем града

КПКОНПИ и прокуратурата с акция в 7 града у на с. Арестувани и обвинени в сговор за осъществяване на длъжностни закононарушения са ръководителят на Селскостопанската академия в София и заместник-директорът на института по почвознание " Никола Пушкаров ".

Еднакво ли взема решение съдът делата за срутване на двете здания в ловното стопанство до язовира?

За няколко часа през днешния ден са направени обиски на частни и държавни парцели в София, Сливен, Бяла, Стара Загора и Кърджали, Хасково и Момчилград . Установено е, че в тези градове съответни земи са определяни с подправени документи като нискокачествени, като по този метод е давано позволение върху тях да се строят слънчеви съоръжения.

Обвинени са професор Мартин Банов , който е ръководител на Селскостопанската академия и заместник-директорът на Института по почвознание Венета Кръстева .

В момента той е народен представител в 48-ото Народно заседание

Те са арестувани за 72 часа, само че обвиняването ще изиска от съда непрекъснатото им задържане под стража. По информация на bTV двамата ще бъдат упрекнати за корупция.

Според държавното упрекнати акцията с КПКОНПИ е край на едно огромно следствие на антикорупционната комисия от август тази година. Очакват се още обвинявания на длъжностни лица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР