Козмин Моци остана без допълнително наказание за радостта си пред

...
Козмин Моци остана без допълнително наказание за радостта си пред
Коментари Харесай

Моци остана без допълнително наказание за радостта си пред феновете на "Левски"

Козмин Моци остана без в допълнение наказване за насладата си пред почитателите на " Левски ". Румънският бранител на " Лудогорец " ще пропусне един мач поради това, че беше изпъден против сините.

" Левски " ще би трябвало да заплати 5000 лв. санкция по три прегрешения, откакто почитатели на тима излязоха на пистата и хвърляха предмети към Моци.

Десетина минути преди края на дуела на " Васил Левски " румънецът вкара от дузпа за 2:0, след което победоносно подвигна ръце пред бранш Б, където е агитката на сините. Част от почитателите реагираха бурно и излязоха на пистата, което наложи излизането на полиция.

Впоследствие Моци получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена. Излизането му от игра се забави поради хвърлени предмети. Привърженик на " Левски " скочи върху покрива на тунела пред бранш А и нанесе вреди. Фенът получи възбрана за една година да посещава спортни събития и е санкциониран с 1000 лв..

След мача изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев съобщи, че Моци би трябвало да бъде осъден най-малко за пет мача. Колегата му от " Лудогорец " Ангел Петричев изясни, че румънецът не е работил предумишлено.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР