Козмин Моци не е с ореол на терена. Румънецът не

...
Козмин Моци не е с ореол на терена. Румънецът не
Коментари Харесай

Нов закон във футбола ни - не може да се радваш, ако вкараш гол на Левски

Козмин Моци не е с ореол на терена . Румънецът не е и най-обичаният футболист в България, както сподели Ангел Петричев. Защитникът, който даде име на естрада, има своите футболни демони . Това е ясно. Често пъти играе мръснишки. Още помним по какъв начин заби бутони в корема и гърдите на Стефан Николич от ЦСКА. Моци постоянно обича да нервира почитателите на Левски и на " алените ". Те пък не стопират да го наскърбяват, псуват и иронизират. Нормално, когато става въпрос за Цар Футбол на Балканите.

Но какво направи Козмин Моци нощес, че да заслужи червен картон и да се отпуши такава нервност? Вкара значим гол от дузпа, с който Лудогорец завоюва против един от съперниците си за купата като посетител (отново). Щастлив от гола си, застана до вратата и подвигна ръце . Гледаше към агитката на Левски. Това е! Нито стъпи на пистата, нито си разреши да отиде към почитателите, размахвайки пръсти или обиждайки ги по някакъв метод. Застина на място, а сънародникът му Адриан Попа дотича до него и го гушна през корема (който ми се стори малко оголемен още преди празниците, само че това е друга тема).
 Снимка 418182
Източник:

Част от почитателите, които били предизвикани, скочиха на пистата и потеглиха на разпра с Моци . Друг от тях, в Сектор " А ", стартира да скача по тунела при прибирането на Козмин към съблекалните, откакто видя аления картон поради... вдигнати ръце след гол. Фенът поскача, пропадна право в ръцете на служителите на реда, а през днешния ден обиколи международните спортни медии. Имам възприятието, че тук го въприемама като някакъв необикновен тип воин. Трябва ли да бъде по този начин?
 Снимка 418181
Източник:

Феновете на Левски били предизвикани. През годините те издигаха честитки за рождения ден на Адолф Хитлер, посочваха свастики, изрисуваха деца със свастики, правеха хореографии, представляващи съприкосновение. Да, помним с кой женски орган бяха изобразили емблемата на ЦСКА. За част от изцепките си клубът беше осъден солено, за други не напълно, а за трети изобщо не беше осъден.
 Снимка 346462
Източник:

Преди години футболистите на Левски честваха купата с тениски, на които пишеше " Аз ненавиждам ЦСКА ". Помним още какви ги говореше по адрес на Макдоналд Мукаси някогашният " наследник " бранител Илиян Стоянов-Коловати. Помним междинните пръсти на Георги Иванов-Гонзо и Емил Велев-Кокала. Ако това на Моци е провокация, какво е направеното от левскарите във въпросните обстановки?
 Снимка 418291
Източник:
 Снимка 418290
Източник:

През април, 2017 година, Барселона завоюва дербито против Реал в Мадрид с 3:2. Успехът пристигна в последните секунди с гол на Лионел Меси. Аржентинецът вкара, смъкна тениската си, обърна я с името към почитателите на Реал и я подвигна високо. Не беше изпъден. Съгласете се, че в тази ситуация наподобява по-голям подбудител от Козмин Моци.
 Снимка 418289
Източник:

Да не би във футбола ни да има нов закон - не може да се радваш, в случай че вкараш гол на Левски? Не е съществено...
 Козмин Моци: Какво тъкмо направих след гола си против Левски? Не съм обиждал никого, мен обиждаха цялостен мач!
Козмин Моци: Какво тъкмо направих след гола си против Левски? Не съм обиждал никого, мен обиждаха цялостен мач!

Вижте какво още сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР