КозирогТози месец ще бъдете вдъхновени да бъдете по-смели и да

...
КозирогТози месец ще бъдете вдъхновени да бъдете по-смели и да
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец ЮЛИ

Козирог
Този месец ще бъдете въодушевени да бъдете по-смели и да търсите нови прекарвания. Стандартният метод няма да работи за вас и може да пожелаете да се освободите от всичко, което ви пречи да постигнете задачите си. Въпреки желанието ви да поемате известни опасности, би трябвало да бъдете деликатни. Време е да докажете какъв брой сполучливи можете да бъдете! Дайте образец на компанията си и работете в допълнение, с цел да спечелите покачването или заплатата, която желаете. Може да се сблъскате с по-неочаквани обрати, които ще разделят времето ви с околните ви другари и семейство, тъй че не забравяйте да ги държите близо и отделете малко време и за личното си наслаждение.
Водолей

Този месец може да почувствате непрекъснат прилив на сила. Ще се чувствате спокойни и удовлетворени, защото премиите за вашите старания и самообладание дават плодове. Не забравяйте, че търпението е добродетел и че положителните неща ще дойдат на пътя ви, когато му пристигна времето. Вашите капиталови решения ще се окажат ползотворни този месец! Ще видите по-добри дни в кариерата или бизнеса си и ще можете да спечелите задоволително пари, с цел да осигурите бъдещето си. Ако се надявате да закупите парцел, доверете се на интуицията си и всичко ще си пристигна на мястото!

Риби

Ще имате връзка с вътрешното си аз и ще можете да постигнете същинския си капацитет. Това е чудесно време да продължите напред с проектите си, тъй като преносът на луната е удобен за вас. Това ще докара до мечтаните резултати, които търсите, тъй като сте нетърпеливи да преследвате нови шансове и планове. Този месец може да се наложи да сте по-концентрирани, когато става дума за вашите финанси. Вече работите интензивно, с цел да получите нещата, които желаете, само че към момента можете да подобрите метода, по който управлявате парите си. Бъдете по-отговорни с разноските си. Определянето на бюджет може да ви помогне доста.

Хороскопът е направен от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР