КозирогТози месец ще бъдете фокусирани върху кариерата си. Може да

...
КозирогТози месец ще бъдете фокусирани върху кариерата си. Може да
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец ОКТОМВРИ

Козирог
Този месец ще бъдете фокусирани върху кариерата си. Може да имате огромни планове на работа, които се нуждаят от вашето внимание, или може да планирате бъдещето и да си поставите някои дълготрайни цели. Така или другояче, кариерата ви е преди всичко през този месец. По отношение на персоналния ви живот нещата може да са малко по-тихи от нормално. Това не е безусловно неприятно - просто е време да се концентрирайте върху себе си и това, което желаете от живота.
Водолей

Ако в последно време се чувствате блокирани, използвайте този интервал, с цел да обмислите някои нови хрумвания. Излезте от зоната си на комфорт и пробвайте нещо ново. Никога не знаеш какво може да те въодушеви! По отношение на любовния ви живот нещата може да са малко нестабилни този месец. Ако сте необвързани, може да имате проблеми с запознанството с някой нов. И в случай че сте във връзка, може да се окаже, че се карате с колегата си по-често от нормално. Емпатията ще помогне доста!

Риби 

Октомври ще бъде месец, в който ще би трябвало да се концентрирайте върху финансите и кариерата си. Може да имате огромни цели, които желаете да постигнете този месец, само че се уверете, че не слагате всичките си яйца в една кошница. Диверсифицирайте източниците на приходи и не поемайте ненужни опасности. По отношение на кариерата, нещата може да са мудни първоначално, само че ще стартират да се усъвършенстват към края на месеца. Може да има някаква служебна политика, с която да се справите, тъй че просто останете фокусирани върху работата си.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР