КозирогСемейните двойки могат да влязат в спорове и кавги, които

...
КозирогСемейните двойки могат да влязат в спорове и кавги, които
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец ФЕВРУАРИ

Козирог
Семейните двойки могат да влязат в разногласия и кавги, които могат да нарушат хармонията и разбирателството, които имат. Вие в действителност ще би трябвало да говорите и да се разбирате добре дружно. Опитайте се да бъдете темпераментно правилни и да се съобразите с възгледите на колегата си, с цел да поддържате мир и естетика във вашите взаимоотношения. Тези, които са необвързани, може да се наложи да изчакат още известно време, с цел да намерят колегата.
Предстоят ви доста срещи и диалози през целия месец. Приоритетните решения, които ще вземете през този месец, ще отворят доста порти на компанията, за която работите. Във финансовия аспект можете да увеличите приходите си и да останете в устойчиво финансово положение. Средата на февруари може да ви донесе положителни шансове за финансова облага, която да добавите като паричен запас.

Водолей

В началото на този месец планетите може да разсънят страсти, които може да бъдат тълкувани неправилно или да имат нещо общо с предишното ви. Може да има крах от ваша страна да останете постоянни или някои недоразумения могат да причинят проблеми. Междувременно може да се наложи да се грижите и за възприятията на другия човек. Може да има избор – който може да се наложи да извършите и той няма да е елементарен.

Бъдете подготвени да приемете нови провокации. Може също да се наложи да се научите да се адаптирате и да свикнете с нова и изменяща се среда. Това може да се случи на съществуващото ви работно място или вероятно на ново. Опитайте се да дадете най-хубавото от себе си в провокациите, пред които сте изправени. Въпреки мощната парична позиция, очаквайте намаляване на инерцията през средата на този месец. Избягвайте да подписвате каквито и да е финансови покупко-продажби през тази фаза и проверете още веднъж всички финансови въпроси, защото ще има възможни неточности. През втората част на този месец може да има доста благоприятни условия за облага.

Риби

Очаквайте цялостни банки от сила, динамичност и предпочитание да измененията някои ваши нездравословни привички. Най-вероятно ще пристъпите с десният крайник портите на март месец. За предпочитане е да избягвате да доминирате в любовен аспект. Ще се наложи да балансирате сред професионалния и персоналния си живот, защото обичаният ви човек ще има потребност от повече време и внимание. Вероятно ще загубите търпението си и ще бъдете прекомерно прибързани в дейностите си.

През целия месец ще би трябвало да бъдете извънредно внимателни в професионален проект. Всеки спор и спор с сътрудниците ви може да провокира съществени конфликти. В резултат на това, работната успеваемост осезателно ще спадне и следствията няма да бъдат във ваша изгода. Относно финансите, очаквайте нищожно нарастване на притока на пари през месецът. Според Меркурий може да ви чака огромна финансова облага в средата на месеца и това може да усили финансовата си мощ. В същото време разноските ви може да набъбнат. През третата десетдневка обаче най-вероятно няма да имате огромни разноски.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР