КозирогПрез този месец ще имате много по-добър шанс за романтика

...
КозирогПрез този месец ще имате много по-добър шанс за романтика
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец АВГУСТ

Козирог
През този месец ще имате доста по-добър късмет за романтика в връзките ви и интервалът ще е удобен за годеж или встъпване в брак. Във всички области на живота ви нещата ще просперират, без значение дали сте се фокусирали върху образованието, благоденствието, фамилният или любовният ви живот. Месецът може да се окаже финансово мощен интервал за вас. Лесно ще съумеете да спестявате и увереността ви ще скочи осезателно на горе. Промяната в кариерата е доста евентуална, която ще докара до съществени и впечатляващи резултати на работното място.
Водолей

За някои от вас сантименталният път ще бъде посипан с мекотата на сантименталните чувства. Енергията ви през този месец ще ви накара да се почувствате разчувствани и може да ви подтикне да извършите някои промени, които евентуално ще ви да лишават известно време. Тези промени могат да се изразят по разнообразни способи и да са толкоз нужни, колкото вероятно саниране на вашия дом и ободряване на вътрешният му интериор. Също по този начин, едно малко пътешестване може би ще разшири вашият житейски небосвод.

Риби

Месецът надали ще ви разочарова в любовта, звездите ще ви оказват помощ да подобрите връзките си, с помощта на вашия изкусен метод на другарство. Онези от вас, които се намират в променливи връзки, евентуално ще намерят метод да изяснят подозренията си, посредством един потребен разговор очи в очи. С настъпването на месец декември вашите трептения ще бъдат мощно извисени, а това ще докара до доста промени и усъвършенствания, както в персонален, по този начин и в работен и финансов проект.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР