КозирогЕдин от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. Хората под този

...
КозирогЕдин от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. Хората под този
Коментари Харесай

Ето кои са най-скучните зодии

Козирог

Един от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. Хората под този зодиакален знак са изцяло потопени в себе си и израстват като мечтатели философи, които не всеки може да разбере. Поради въздействието на Сатурн, Козирозите имат брилянтни умствени качества – схващат всичко в придвижване и са в положение да проучват в дълбочина, само че най-често са подложени на застоялост.

С течение на времето Козирозите стават отвратително песимистични, студени и пресметливи. Не намирайки креативна ниша, те се отдават напълно на кариерата си, забравяйки за другари и родственици. Средата става скучна до човек, който е захласнат единствено от личните си проблеми. Козирозите би трябвало да поддържат връзка с Близнаци и Стрелец, които са постоянно радостни и изпълнени с живот. Те ще им покажат, че животът не е единствено черно-бял.

Дева

Второто място в тази ранглиста за „ Най-скучните знаци на Зодиака “ е обещано на Девата - несъразмерна придирчивост, перфекционизъм и нараснало внимание към дребните елементи. Меркурий даде на Девата изчерпателен метод на мислене и дарба да слага нещата в ред. Когато нещо не върви по проекта, тя се ядосва и нервира. „ Наистина ли е толкоз мъчно да се вършат обикновени неща? “ - такава фраза постоянно се върти в главата на Девата, чийто темперамент става просто нетърпим за другите.

Хората, родени под тази зодия, са много взискателни към себе си и към другите, а от време на време и самите страдат от това. Девите, разклащат нервите на всички със своето неизменност и системност.

Рак

Дори не се опитвайте да поканите Рака на шумно празненство - тази зодия не търпи скупчването на доста хора и ще избра да си остане у дома, с цел да гледа следващата мелодрама.

Затова най-често са в тъмно въодушевление. И в случай че Раците не са в положително въодушевление, тогава подгответе ушите си да слушате техните недоволства и неодобрение от всичко, което се движи или каже погрешно. Предупреждаваме ви: по-добре е да бъдете деликатни в диалог с Рак. В най-хубавия случай Ракът ще бъде афектиран, в най-лошия - ще стартира да възнамерява сюжети за кръвожадно възмездие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР