Козирогът и Рибите принадлежат към два дружески елемента - Земя

...
Козирогът и Рибите принадлежат към два дружески елемента - Земя
Коментари Харесай

Как се разбират Козирог и Риби

Козирогът и Рибите принадлежат към два другарски детайла - Земя и Вода. Това значи ли, че в живота двата знака са съвместими?
Ще бъдат ли щастливи Козирогът и Рибите дружно?
Любовта, психическата и физическата съгласуемост на тези знаци е обект на забавни наблюдения на езотериците и астролозите. Представителите на тези  имат разнообразни идеали и характер, само че чудесно допълват колегата. Креативните и мечтателни Риби съвършено се приспособяват към упорития и предприемчив Козирог, което подсигурява хармонична връзка.
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
Мъж Козирог, жена Риби
Лоялните, целенасочени, рационални и сполучливи Козирози и общителните, възприемчиви, грижовни дами Риби на пръв взор рядко се ценят един различен. Но когато сътрудниците (той - Козирог, тя - Риби) стартират връзка, те схващат, че им е прелестно и им е комфортно в компанията на другия:
Той става водач, само че деликатно се вслушва в препоръките на мъдрата обичана и с възторг извършва нейните стремежи, което е извънредно за Козирога, влюбен в представители на други зодии. Емоционалната, симпатична жена Риби дава на земния и затворен Козирог фантазия, която той на драго сърце трансформира в действителност. Това носи както възприятие за благополучие, по този начин и морално задоволство. Тя е в положение да завоюва недоверчивия и оттеглен Козирог за себе си. Това отношение към колегата се трансформира в основа за появяването на мощна, нежна прочувствена връзка, върху която се построява постоянен съюз.
Съвместимостта на Козирог с Риби е много висока, само че неприспособеността на обичаната към действителния свят постоянно изважда мъжа от равновесие, а дамата се тормози от земния, непоколебим и веществен сътрудник. Но с помощта на гъвкавостта на Рибите, споровете се уреждат в ранните стадии. Козирогът и Рибите в леглото са настроени на една и съща вълна и се схващат съвършено, а половият им живот, сходно на приливите и отливите в морето, ще бъде парещ и буен, от време на време гальовен и сантиментален.

Мъж Риби, жена Козирог
Как ще се развият връзките, в случай че мъжът е Риби, а дамата Козирог:
Мъжът обезпечава духовната и чувствената страна на връзката, а дамата практическата и материалната. Тя е впечатлена от фината страст на колегата си, а той е притеглен от строгостта и сериозността на неговата обичана. Скоро влюбеният мъж Риби осъзнава, че връзката им е сериозна и не му се желае да търси друга жена, а прочувствено затвореното момиче Козирог може да се отпусне в неговата компания, става нежна, сладка и женствена. В една връзка, където той е Риби, а тя е Козирог, главният минус е скептицизмът и на двата знака. Но когато станат двойка, те получават убеденост в личните си сили и в бъдещето. Във връзката Козирогът:
цени стабилността; намира по-мек сътрудник, който няма нищо срещу нейното ръководство; придобива потребен опит; научава нови страсти. Рибите се възхищават на вътрешната мощ на обичания. Мъж схваща, че може да й повери най-тайните мисли и да разчита на сътрудник във всяка обстановка. Във връзката сред дамата Козирог и мъжа Риби и двата знака получават тъкмо това, от което се нуждаят витално.
Интимната им връзка е цветна, интензивна и прочувствена. Рибите и Козирогът в леглото се стремят към себеизразяване и част от срамежливостта, която едно момиче в началото изпитва, се изпарява, когато види фантазията и самодейността на Рибите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР