Козирогът е инстинктивен, умерен, сдържан, има изградена стабилна система за

...
Козирогът е инстинктивен, умерен, сдържан, има изградена стабилна система за
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Козирог

Козирогът е несъзнателен, сдържан, въздържан, има построена постоянна система за самозапазване. Козирогът се грижи изключително за това да наподобява прелъстителен. Те не приказват за себе си, не се стараят да покажат очарованието си. Не се пробват да привлекат вниманието, остават в приглушена светлина.

Козирозите тихомълком се движат към върха – нравствен и житейски. Издръжливостта е най-важната линия на Козирога. Те са невъзмутими, обективни, строги, работоспособни, самоотвержени, амбициозни и правилни.

Прочетете каква е годишната прогноза за представителите на зодия Козирог, направена от астролог Петя Георгиева.

Да стартираме с това, че на 20.12.2017 година в 7:00 ч. Сатурн, ръководещата ви планета, навлезе във вашия знак. Достатъчно изискване, с цел да твърдим, че ще има с какво да запомните 2018 година Ще можете да демонстрирате всичките си гении и умения. Ще сте по-работоспособни и по-организирани от нормално, въпреки че когато става дума за представителите на знака Козирог човек би се запитал: но то къде повече от това? Човешкият потенциал е неограничен, става известно, че и още може!

Умението ви да се концентрирате над настоящите цели и да разпределяте силите си вярно е „ кошницата, в която ще събирате плодовете на труда си “. Умението ви да работите настойчиво и дисциплинирано е неоспоримо качество, само че с изключение на за работата, би трябвало да мислите и за себе си.

Организирайте почивката си по този начин, че да възстановите тонуса, да зарадвате обичаните си хора и да научите нещо ново и забавно. Едва ли ще се наложи да се справяте с непреодолими финансови проблеми даже и да сте решили да вършиме някакви скъпи покупки като движим или неподвижен парцел.

Бъдете деликатни и внимателни във връзка с дълготрайните вложения. Избягвайте ги, в случай че за задачата се постанова да търсите банкови заеми. Романтичните прекарвания зависят от желанието ви да съчетаете фикция с самодейност. Изразявайте възприятията си искрено. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте рационални не е допустимо постоянно да контролирате страстите. Вие сте елементарни хора, със мощни и слаби страни. Нормално е от време на време да си изпуснете нервите. Свикнете с мисълта, че възприятията не пречат на професионалния ви прогрес.

Характеристики на зодия Козирог:

Управляваща планета: Сатурн

Стихия: земя

Качество: съществен

Щастливи цифри: 3, 5, 7, 8, 14

Подходящ цвят: черен, тъмнокафяв, наследник, лимоненожълт, тъмните тонове

Камъни: оникс, гранат, лазурит, кристал, лунен камък

Цветя (растения): бял карамфил, мак

Метал: олово

Талисман: черна котка, дяволче

Девиз: Аз работя

Късметлийски дни: вторник, събота

Неблагоприятни дни: понеделник, четвъртък

Подходящи страни: Индия, Македония, Мексико. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР