КОЗИРОГ Знаеш добро нещо, когато го видиш, Козирог, и това,

...
КОЗИРОГ Знаеш добро нещо, когато го видиш, Козирог, и това,
Коментари Харесай

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ДЕКЕМВРИ

КОЗИРОГ

Знаеш положително нещо, когато го видиш, Козирог, и това, с което се занимаваш сега, е толкоз надалеч от „ положително нещо “, че даже не можете да повярвате по какъв начин сте го наместили в живота си. Знаеш нещо ЛОШО и за жалост тъкмо в това си до колене сега. Нещо, което не води до на никое място и ще ви смъкна единствено в случай че не се намесите. Отдавна отминаха дните, когато елементарно „ прощаваш ” на индивида, който умишлено се пробва да получи и твоето парче пай; би трябвало да предприемете дейности, с цел да ги премахнете от живота си. Вече не е сладко и няма вяра за любовта, която в миналото е била. Технически, вие не се „ отказвате от любовта “... това, което вършиме, е да се грижите за индивида номер едно – вас самите. Защото явно вие сте своя личен избавител тук.
Най-хубавите черти на всяка зодия
Овните са дръзки Силни характери, независими, самоуверени и очевидно безстрашни, представителите на тази зодия обичат да поемат риско...



ДЕВА

На път сте да се откажете от любовта. Работата е там, че сте надалеч оттатък инцидентните различия в актуалната си връзка и сте на ръба да стартират да падат глави. Е, това е малко пресилено, само че въпреки всичко това, което се случва е, че живеете във военна зона, основана от изгубена обич, и това прави живота и на двамата ви тъжна и не изключително радостна подигравка.


3-те зодии, които са най-хубави във флирта
Има зодии, на които не им върви в любовта. Има и такива, на които им върви, само че не чак толкоз. Има и такива, които просто умеят да флир...

РАК

Това, което се случва във вашия „ външен “ свят сега, е обезпокоително; вашият любовен живот се е трансформирал в едно огромно нищо. И двамата го знаете, а вие, Стрелец, не го приемате добре. Бихте желали да се преструвате, че всичко е наред, само че вашето вътрешно Аз ви споделя, че нищо не е наред и че вашият приказен живот не е това, което желаете да е: направете по този начин, че действителността да наподобява по-добра, по-справедлива. Е, животът не е обективен, а любовта не е несъмнено нещо, само че не е нужно да се откажете от любовта като цяло, просто от " любовта ", която движи актуалната ви връзка.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР