Козирог Партньорът на един Козирог трябва да е много търпелив

...
Козирог Партньорът на един Козирог трябва да е много търпелив
Коментари Харесай

Това са зодиите, които почти винаги се развеждат

Козирог

Партньорът на един Козирог би трябвало да е доста толерантен и податлив на всевъзможни взаимни отстъпки, тъй като Козирозите не могат да вършат такива. Те са властни, вироглави и прекалено много мислещи единствено за себе си. Има шепа хора в живота им, които могат да ги разнежен и за които са склонни да създадат нещо, оставяйки себе си на назад във времето. Проблемът е, че Козирозите мъчно се трансформират и с времето стават все по-нетолерантни към половинката си, което постоянно води до бракоразвод.
 Защо зодия риби са толкоз сложни за схващане? Защо зодия риби са толкоз сложни за схващане?
Когато някой ви обърква с недомлъвките си, непрекъснато е заплеснат и това ви побърква и не ви слуша през половината време, а през останалат...



Водолеи

Те са прекомерно самостоятелни, като че ли летят в облаците и живеят в собствен личен розов свят, в който вие нямате място. Обичат усамотението, прекомерно сантиментални и раними са и това постоянно им пречи да основат мощна и постоянна връзка. Не след дълго индивидът в живота им се отхвърля от опитите да пробие отбраната на Водолея и да нахълта в приказния му свят и се стига до бракоразвод.

Везни
 Вашият темперамент, съгласно деня от седмицата, в който сте родени! Вашият темперамент, съгласно деня от седмицата, в който сте родени!
Ако си мислите, че единствено зодията или датата ви на раждане дефинират частици от характера ви, лъжете се! Седмичния ден също е мощно опред...

Те в никакъв случай не са наясно със себе си и желанията си. В любовта нещата постоянно са на кантар. Дали да бъдете с този или оня. И постоянно, балансирайки на два стола, Везните се оказват на земята. Склонността им към изневери, въпреки и безусловно безпочвени и импулсивни, постоянно е причина да остават сами в живота.



Стрелец

Те са доста енергични, като че ли са непораснали деца, всичко им се коства игра, доста са нетърпеливи и всичко това им пречи в персонален проект, тъй като просто няма някой, който да дава отговор изцяло на комплицираните им условия. А и самите Стрелци са хора, с които мъчно се съжителства. Те са постоянно в придвижване, имат непрекъснато нови и нови причевки и мъчно могат да водят спокоен фамилен живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР