Кози се настаниха в един от жилищните комплекси в Пловдив.

...
Кози се настаниха в един от жилищните комплекси в Пловдив.
Коментари Харесай

Кози окупираха жилищен блок в Пловдив ВИДЕО

Кози се настаниха в един от жилищните комплекси в Пловдив. В един от входовете на кооперацията на бул. „ Пещерско шосе” двете животни умерено си обикалят и спят пред входните порти.

Пловдивчанин, живеещ в комплекс Оазис, е снимал козите из стълбището на постройката, както и пред самия комплекс.



Животинчетата са хванати да припкат към спрелите коли със смолянска регистрация пред комплекса. По думите на пловдивчани, козлетата от дни са видяни да се разхождат в квартала.

Шефът на Общинския инспекторат Борислав Димов съобщи пред, че незабавно ще изпрати инспектори, които да създадат инспекция и да глобяват притежателя им. Наскоро там е бил санкциониран възрастен мъж, който имал стадо кози, като е допустимо още веднъж той да е виновникът.

Според наредбите на Община Пловдив селскостопански животни могат да се отглеждат по специфичен ред в двата квартала "Прослав " и "Коматево ".

Според пловдивчани това е една типична панорама за Пловдив, изключително пред огромните мастодонти. Напоследък свикнахме да гледаме свине към Първо районно в Кючука и към Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски”. Коне се разхождат в регион „ Източен”, а в Столипиново” от скоро се следи и популация на овце. Последните даже се отглеждат под терасите на блоковете.

От през днешния ден към този момент и козички ще радват окото на феновете на флората и фауната в Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР