Коза от семейно стопанство в сръбското село Симич изяде пари,

...
Коза от семейно стопанство в сръбското село Симич изяде пари,
Коментари Харесай

Коза изяде 20 хиляди евро

Коза от фамилно стопанство в сръбското село Симич изяде пари, приготвени за пазаруването на 10 хектара земя. Добичето, кръстено Белка, изобщо не се поколебало да изхрупа сумата от 20 хиляди евро, написа Блиц.

Собственикът на стопанството кътал парите в продължение на няколко месеца, когато пристигнал заветният ден за осъществяване на договорката. Но всичко се объркало. „ Станахме рано сутринта, преброихме парите, които трябваше да платим, оставихме ги на масата в хола и отидохме да закусваме. Баща ми всяка заран отива рано да нахрани добитъка, само че не обърнал внимание и оставил вратата на къщата отворена.

Докато той бил на открито, козата Белка влезнала вътре, предходна и през отворената врата на хола и почнала да яде парите ”, споделя през сълзи Милена, снаха на земеделеца. „ В един миг чухме някакво ромолене от стаята, влязохме вътре и видяхме Белка да яде парите. Мъжът ми нищо не сподели, единствено стана, взе пушката и простреля козата. Беше изяла съвсем всичките пари, на масата имаше единствено към 300 евро, всичко останало беше надъвкано или раздрано - спомня си и брачната половинка. - Белка ни почерни къщата. ”
Историята на фамилията е разказана от кореспондент на сръбския Ар Инфо, който приключва репортажа си по този начин: „ Докато вършим изявлението, Белка се въртеше на шиш и можем да ви кажем, че беше доста вкусна! ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР