, който в отсъствието на изолирания ще води в утрешния

...
, който в отсъствието на изолирания ще води в утрешния
Коментари Харесай

Утрешният треньор на Милан: На Ибра му беше нужна почивка

, който в отсъствието на изолирания ще води в утрешния конфликт с, разяснява идната среща с някогашния си съотборник в отбора, подготвителния развой през миналата седмица и някои от играчите на " росонерите ".

" Много съм благополучен да се върна в Неапол и да се изправя против Рино. Той ми беше другар на терена и продължава да бъде подобен и отвън него. След мача ще можем да се поздравим сърдечно. Всички дуели са доста значими, не виждам утрешният подобен като заключителен изпит. Вярвам в отговорността на играчите, това е единствено дребна стъпка, има дълъг път преди края на сезоона. Не съм се почувствал уединен през тази седмица. Постоянно бях в контакт с Пиоли. Благодаря на клуба за това, което направиха на софтуерно равнище. Имах карт бланш по време на тренировките.

Мачът ще е сложен, само че желаеме да се наложим над съперника. Всички се усещат добре. обаче има проблем и ще мине нови прегледи след 10 дни. е скъп състезател и би трябвало да е в положително положение поради своите характерности. Знаем, че той не е 100% подготвен заради казуса си с лакътя, който към момента оказва въздействие, когато той се движи. Що се отнася до, беше му нужна отмора даже на психическо равнище. Той постоянно се е изявявал като водач на тима, знаем неговата значимост.

Daniele Bonera previewed: here's what he had to say

Le parole di Daniele Bonera nella conferenza stampa della vigilia
— AC Milan (@acmilan)
Отборът израстна във връзка с отговорността и работната нравственос. Дузпите? Щом Ибра го е споделил, значи ще ги бие. Много сме удовлетворени от представянето на. Не желая да приказвам за контракта му, само че през вчерашния ден той ме накара да схвана, че го е грижа за тази фланелка ", разяснява Бонера на конференцията си преди утрешния дуел.
Серия А 10 кръг, неделя 6 декември  Сампдория 21:45  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР