Който следи Лудия репортер Даниел Петканов, със сигурност е видял

...
Който следи Лудия репортер Даниел Петканов, със сигурност е видял
Коментари Харесай

Дани Петканов си присади коса! 4100 присадки по-късно: Колко струва, боли ли, как се прави?

Който следи Лудия кореспондент Даниел Петканов, сигурно е видял една странна фотография, а от текста под нея е схванал, че инфлуенсърът си е присадил коса. 

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Във видео семейство Петканови описват за пътя до Истанбул - по какъв начин са избрали клиниката, по какъв начин се е стигнало до казуса и по какъв начин протича самата процедура. Всъщност казусът с оплешивяването на Дани Петканов почнал, когато бил четвърти курс в университета. Временно овладял ситуацията с известни медицински шампоани. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, след това отпътува за Доминикана и нагорещи пристрастеностите

Преди няколко години обаче казусът се задълбочил и тогава почнал да се интересува от процедури по присаждане на коса. Свързал се с най-хубавия експерт в България, занимаващ се с казуса, който по-късно го и прегледал. Присаждането на коса обаче щяло да се случи след година, а сумата за процедурата щяла да бъде към 12 000 евро.

Виж още: Какво е най-важното сега за Крисия? И има ли певицата другар?

След коафьор обаче Алек му донесла листовка на клиника в Истанбул, която правила съвещания и в София. Така Дани Петканов се решил на процедурата, която щяла да коства 1400 евро, без значение от броя на фоликулите, които щели да му присадят.

Виж още: Как е възпитавал Тони Стораро сина си Фики? Гордият татко мечтае и внукът му да е музикант

В истанбулската клиника процедурата траяла шест часа и половина и единственото мъчително нещо било инжектирането на физиологичен разтвор, който трябвало да подуе главата, с цел да може да се изкарат по-лесно донорските фоликули.

Виж още: Биляна Йотовска заведе фамилията си в парадайса! Впечатли с фит форма, а щерка ѝ - с дисциплинираност

Тях лекарите взели от задната част на главата и присадили, където косата е по-рядка. Направили му общо 4100 присадки. Дали трансплантацията е сполучлива, ще се разбере след година.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР