Който си мислеше, че героинята на Кейли Куоко в сериала

...
Който си мислеше, че героинята на Кейли Куоко в сериала
Коментари Харесай

Трудната година за Кейли Куоко

Който си мислеше, че героинята на Кейли Куоко в сериала " Стюардесата " Каси Боудън, удари дъното в първия сезон, грубо се лъжеше. Нека я види във втори, и тогава ще си приказваме още веднъж.   А кой да подозира, че до момента в който е играла измислените й несгоди на снимачната площадка, Куоко е прекосявала през такива и в всекидневието си.

" Беше една от най-трудните години в живота ми. Не единствено в персонален проект, само че и за героинята ми, която беше толкоз нещастна ", изяснява тя пред Variety. " Това е и първият път, когато започвам терапия - и съм изцяло открита. Тръгнах в началото на втори сезон, защото претърпях толкоз доста тъкмо преди фотосите. Беше извънредно. От стрес цялото ми тяло се обрина и не изчезна в продължение на три месеца. Все едно вървях по живи въглени - едвам ходех. "

Нека не забравяме, че през септември 2021 година 36-годишната актриса разгласи, че се разделя със брачна половинка си Карл Кук. Разводът им беше финализиран през юни 2022 година

" Беше в действителност мрачен период. И не знаех по какъв начин да се оправя. Затрупвах се с работа, като отричах депресията си и какъв брой смутена бях. За страдание ролята ми беше също толкоз мрачна и не ми помагаше. Наистина, в действителност, в действителност се борих. С доста сълзи ", цитират актрисата от Yahoo.

Въпреки всичко, сякаш мощните страсти й помагат да извърши ролята на Каси още по-добре, а играта ѝ пред камерата да бъде още по-истинска. Кейли Куоко дава за образец сцената, в която се разделя с Марко. " Не можех да вдишвам. Влязох в банята и си помислих, че ще получа паник офанзива. "

Актрисата признава, че на моменти даже не е можела да си каже репликите. " Знаех, че вътрешно преминавам през същия емоционален срив, който се случваше в някои от сцените, и когато трябваше да кажа репликите, знаех, че ще стане каша ", разкрива актрисата, визирайки снимането на напрегнатата сцена с Шарън Стоун. " Просто щях да рева с часове. Толкова бях обвързвана с това, което трябваше да изиграя и, явно, то ми влияеше доста. "

В този миг ръка ѝ протяга колежката ѝ Зося Маме. В опит да помогне, тя се мести да живее при нея, тъй като Куоко стартира да губи мозъка си, както самата тя споделя.

И макар че първоначално не желае поддръжка от никого, в последна сметка актрисата взема решение да бъде почтена със себе си и с другите.

" За първи път желаех хората да знаят, че нещата просто не всеки път са такива, каквито наподобяват. И не всеки път са толкоз съвършени. "

Сега, няколко месеца по-късно, Кейли Куоко декларира, че е доста по-добре и се усеща по-обнадеждена за бъдещето.

" Всички повтаряха, че има светлина в края на тунела, а аз не имах вяра, до момента в който не се случи. И в този момент мога да кажа на всички, които минават през най-лошите години от живота си: всичко ще се оправи. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР