Който се страхува, че не може да спечели изборите, търси

...
Който се страхува, че не може да спечели изборите, търси
Коментари Харесай

Румен Радев: Гласувах за свобода, законност и справедливост

Който се опасява, че не може да завоюва изборите, търси да ги опорочи. Затова е доста значимо всички да гласуваме, с цел да обезвреждаме тези опити да ни върнат в предишното. Това съобщи президентът на въпрос за решението на ЦИК да се броят разписките от вота с машина във всички секции.

Изборната администрация следва да извършва закона и разгадавам, че добросъвестно ще си свърши работата, безапелационен бе президентът. Вярвам, че България ще бъде демократична и правова страна, макар опитите да я върнат обратно, добави той.
Социолози: Към момента има по-голям интерес към парламентарните избори
Към момента има по-голям интерес към парламентарните избори, обявиха социолозите Боряна Димитрова от „ Алфа рисърч “ и Добром...

Гласувах за независимост, правда и правдивост, това са полезностите, които изповядвам. Залогът на тези избори е голям и ще дефинира дали ще продължат почналите процеси по оздравяването на държавността или задкулисието ще получи още веднъж институционална власт, съобщи Радев, откакто даде своя избор и прикани всички българи да гласоподават.

Според него първият небосвод, който е най-съществен, е да се сформира държавно управление, от което България има потребност, с устойчива поддръжка от Народното събрание. Президентът стартира изявлението си със съболезнования към околните на в Коронавирус отделението в болничното заведение в Сливен.

На въпрос на македонски публицист за участието на районен съд Македония в Европейски Съюз Радев подсети, че пред всички европейски водачи ясно е декларирал българската позиция: Ключът към началото на договарянията за участие на РСМ в Европейски Съюз е в спазването правата на македонските българи, в изкореняването на езика на омразата, в прекратяването на систематичната дебългаризация и на опитите за редовно заличаване и подправяне на хилядолетното българско исторически и културно завещание. И началото на договарянията няма да зависи от идващото ново държавно управление и нов парламент, а най-много от самата РСМ, която би трябвало да предприеме съответните дейности. Убеден съм, че единствено с открит разговор сред София и Скопие, а не с лобиране пред европейските столици, ще изградим същински другарски връзки, каквито чакат хората от двете страни на границата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР