Който се опитва да се хареса на всички, накрая не

...
Който се опитва да се хареса на всички, накрая не
Коментари Харесай

Един за всички, всички срещу Мастагарков: има ли шанс Благо да оцелее сред Старейшините?

Който се пробва да се хареса на всички, най-после не е обичан от никого. Тази добре позната мисъл наподобява важи в цялостна мощ за модела и някогашен футболист Благомир Мастагарков.

Стратегията на красавеца в „ Игри на волята “ 5 наподобява беше да се схваща с всички и да не потегля намерено против никого. За негово страдание обаче това държание му навлече гнева на множеството му съотборници.

 Игри на волята NOVA

Първа против него се настрои Денислава, когато Мастагарков предложи на елиминационен двубой да бъдат изпратени двете дами от Старейшините преди няколко седмици. А фактът, че след това се опита да отхвърли, че това се е случило, единствено повече разгневи останалите.

След това най-близкият му до тогава човек, Мартин, се почувства предаден при гласуването за капитан и се обърна против него с озлобление, което мина в съвсем цялостна непоносимост. На фона на това Краси Дунев се опита да резервира положителни връзки и с двата лагера, само че неговата дипломатичност по-скоро разочарова феновете.

 Игри на волята NOVA

В резултат на всичко това Мастагарков наподобява ще е безконечният бушон на Старейшините – вършат го капитан, с цел да отпадне, а в случай че не сработи това, евентуално го чака елиминационен двубой.

И както постоянно става, когато всички се нахвърлят върху някого, феновете започнаха да не утвърждават нарочването на един състезател и неналичието на каквато и да е поддръжка от страна на останалите, изключително от одобрени и съумели спортисти като Дунев и Оряшкова. 
                             

Всеки опит на Благо да откри съдружник и опора удари на камък и единствено ускори отрицателното отношение на останалите към него.

Единствено Момчил се осмелява да застане на страната на Мастагарков – дали от благосклонност, или просто тъй като усеща, че не е заслужено всички да са против един.

А бойният зов на Старейшините към този момент в действителност звучи неуместно – фразата „ Един за всички, всички за един “ търпи всевъзможни иронични трансформации в мрежата.

Феноменът феновете да симпатизират на оня, който е нападан от останалите, е добре прочут на всички почитатели на риалити форматите. В такива случаи колкото повече рецензии насочва болшинството към „ жертвата “ си, толкоз повече нападаният печели поддръжката на аудиторията (дори да я е дразнел преди това).

По всичко проличава, че тази вечер ни чака решителен епизод – към този момент видяхме, че е допустимо Мартин да подаде ръка на към този момент върлия си зложелател Мастагарков, а капитанската борба ще завърши с значимо решение, което спечелилият би трябвало да вземе.
                             

Затова сега въпросът е има ли късмет Мастагарков при Старейшините и допустимо ли е да стане Гладиатор, с цел да се избави?

От друга страна в аленото племе към този момент господства различен върл зложелател на Благо – Виолета. Тя от дълго време е оповестила своята непоносимост към Мастагарков като състезател.

 Игри на волята NOVA

Така ситуацията на някогашния футболист наподобява е същинско олицетворение на израза „ сред Сцила и Харибда “ – двете морски чудовища в гръцката митология, които символизират обезверения избор, който от време на време би трябвало да вземем сред две несгоди.

Дали Мастагарков ще се пребори за поредна победа на арената макар травмата си и ще има ли ново разбъркване в племената – чакаме да разберем тази вечер от 20 часа в ефира на NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР