Който се е захванал с Пирогов, правителството му е паднало.

...
Който се е захванал с Пирогов, правителството му е паднало.
Коментари Харесай

БОРИСОВ СЪС ЗАКАНА: Който се е захванал с Пирогов, правителството му е паднало

Който се е захванал с " Пирогов ", държавното управление му е паднало. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след вчерашния скандал поради отстраняването на шефа на " Пирогов ".

Той изясни, че сега има действителен документ, по който се назначават представителите на изпълнителната власт, и ГЕРБ работи съгласно него.

" В този въпросен случай, за шефа на " Пирогов ", отново дублирам всичко - по какъв начин един консултант, от една друга партия, отиде и се държа непочтено, само че внезапно нарочиха този човек, който аз не познавах и съм се видял един път, в резултат което вицепремиерът сложи въпроса на премиера, че не е склонен с тази промяна. Сиреч, тук, към този миг ние напълно действаме в границите на посочения правилник до момента ", разяснява Борисов.

Борисов съобщи, че през вчерашния ден в телефонен диалог финансовият министър Асен Василев е определил освобождението на шефа на " Пирогов " като " цялостна нелепост " и е декларирал, че по този начин не се прави. По думите му, той го е помолил да го изчака до 14:00 часа, тъй като би трябвало да бъдат решени значими въпроси за страната, само че в последна сметка нищо не е последвало.

" Мина 14:00 часа и нищо не се случи, а в противен случай. Чухме по какъв начин министър председателят Денков ни прати да си гледаме работата ", сподели Борисов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР