Който се е отделял от любим човек, знае със сигурност

...
Който се е отделял от любим човек, знае със сигурност
Коментари Харесай

Мъжът в чужбина, жената - в салона! Жената на Благой Георгиев хукна да се тунингова

Който се е отделял от обичан човек, знае сигурно какъв брой е мъчно. В това сега се убеждава Евгения Джаферович, която изпрати половинката си за Доминикана, където Ваня ще води Survivor.

Но дамата на различен участник в риалитито сигурно се сблъсква с тези компликации за първи път. Става въпрос за Полина, младата половинка на Благой Георгиев, която е разграничена с мъжа си безусловно в първите месеци на брака им поради присъединяване му в същото риалити.

Виж още: Любовта и фамилията са им благосъстоянието: Даяна и Йордан от " Един аз различен " все по този начин дружно

Въпреки самотата обаче, Полина се оправя и е намерила много приятна тактика за това - тя се грижи за себе си. В последните часове хубавицата се тагна от салон за хубост, където си постави екстеншъни - един от обичаните аксесоари на родните инфлуенсърки. 

 https://www.instagram.com/polina_iv_georgieva/

Досега Полина е признавала, че поставя и много съществени грижи за усмивката си, само че всички останали изказвания - за скули, устни и нос да вземем за пример, ги подминава без коментар.

Виж още: Генчо от " Игри на волята " глези мацката си на скъпо в Лондон, ще остане ли да живее при нея 

Иначе младата младоженка прекарва много огромна част от времето си със своите приятелки. Момичетата обаче не са се отдали на безцелни обиколки в мола, а на разходки из природата, наслаждавайки се на зимата. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР