Който отрича историята не е прав никога, защото тя е

...
Който отрича историята не е прав никога, защото тя е
Коментари Харесай

Борисов към Заев: Нищо няма да ви кажат ВИДЕО

Който отхвърля историята не е прав в никакъв случай, тъй като тя е значима за бъдещето “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при срещата си с македонския министър председател Зоран Заев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов напомни знаковата среща на върха ЕС-Западни Балкани, която се организира през май 2018 година, когато той беше министър председател, а България ръководител на Съвета на Европейския съюз.

„ Тук в София, в НДК срещата на Алексис Ципрас и Зоран Заев в НДК се помни и до ден-днешен. Тогава участваха и канцлерът Меркел, и президентът Макрон. Довършиха се договарянията с Гърция. Това е историята. Който отхвърля историята не е прав в никакъв случай, тъй като тя е значима за бъдещето “, обърна се той към Заев.

„ Ще имате доста срещи през днешния ден. Аз съм уверен, тъй като познава хората, с които ще се срещате, изключително за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще трансферира още веднъж, както преди време с " Грипен " -ите, към Народното събрание. Сегашното служебно държавно управление има всички права и може да договаря с вас. Нов контракт, в случай че нашият не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както постоянно вършат. В същото време лъжат и евроатлантическите сътрудници, че са за участието на Северна Македония в ЕС”, сподели още Борисов.

„ Смятам, че в случай че не намерим решение, като две страни, две народи, два народа, генерации млади българи и македонци ще се ненавиждат. Ще създадем по този начин, че няма да ни трябват инфраструктурни планове, тъй като никой няма да може да премине по тях. А те са толкоз важни”, счита водачът на ГЕРБ.

Според него задачата на настоящето държавно управление е да мине самодейността " Три морета ", с цел да могат да дойдат " по-високи посетители, от Америка ". Той насочи предложение към Заев младежките организации на партиите да създадат взаимен конгрес, с цел да не се ненавиждат в бъдеще.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР