Който не спи в хотела му е корумпиран според вицепремиера

...
Който не спи в хотела му е корумпиран според вицепремиера
Коментари Харесай

ИНТЕРЕСЪТ КЛАТИ ФЕСА! Който не спи в хотела му е корумпиран според вицепремиера Валери Симеонов!

Който не спи в хотела му е подкупен съгласно вицепремиера Валери Симеонов. Това стана ясно от коментара му по тематиката за кино лентата на Елена Йончева в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Гледах кино лентата на Елена Йончева. За оградата съдената е точно тя, а не аз. Тя изнесе поверетилна информация и документи. За едно съм склонен с нея - там има корупционни схеми. Те са на ниско равнище ", съобщи Симеонов. Той добави, че бил получил недоволство от бойци - граничните служители на реда вършат обособени патрули за защита по границата, а бойците ги поставяли тук-там, които са с камери.

Симеонов отхвърля да признае неуспеха си като вицепремиер, избира да твърди, че против него има съгласувана загадка интрига

"Има хора, на които преча. Това са политически съперници. Те се пробват да ме удавят в капка вода, само че няма да съумеят. ", безапелационен е Симеонов.

Гузен негонен бяга

За следващ път несъзнателно с държанието си Симеонов издава, че е погазил закона. Въпреки чпостановената му присъда на първа инстанция от Районен съд - Бургас за "антиромската си тирада на омразата като депутат от трибуната на Народното събрание ", Симеонов твърди, че не е наказан.

"Не съм наказан за нищо. В момента апелирам присъдата на Окръжен съд - Бургас. Няма такова нещо като тирада на омразата. Това са инсуниации на Движение за права и свободи, които употребяват единствено езика на любовта. Ще изчакам решението на втора инстанция и тогава ще разясня ".

Очевидно Симеонов пропуща детайлността, че че въпреки българският законодател да дава право обжалване на решението пред горестоящ съд, надалеч не го прави почтен.

Ясна визия за големия % изгубен електорат и боязън от предварителни избори

"Г-н Борисов би трябвало да реши, само че за мен България не се нуждае от предварителни избори. Това ще е нездравословно за страната, тъй като обединението работи и реализира триумфи. Предпочитам всеки ден да имаме кавги пред опцията на власт да се върнат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Кабинетът не е заплашен, само че разговорът вътре в обединението би трябвало да се поправи ", разгласи вицепремиерът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР