„Който не е доволен от изборния резултат, да се обърне

...
„Който не е доволен от изборния резултат, да се обърне
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Който не е доволен от изборните резултати, да се обърне към съда

„ Който не е удовлетворен от изборния резултат, да се обърне към съда, разгласи вицепремиерът и член на Изпълнителна комисия на ГЕРБ Томислав Дончев в отговор на брифингите на Българска социалистическа партия и на инициативния комитет на Мая Манолова.
Корнелия Нинова: Мая Манолова има съображение да желае анулиране на вота В Българска социалистическа партия са удовлетворени от резултатите си, упрекнаха ръководещите в платен избор и компроматни офанзиви
Той посочи, че Министерство на вътрешните работи работи по тематиката за купения избор и се надява да се стигне до край – да се откри кой купува и за кого.



Дончев разгласи още, че там, където резултатите не са такива, каквито в ГЕРБ са очаквали, ще има освен разбор, ще бъдат взети ограничения – лични, структурни.

Изборите свършиха, няма потребност от повече пропаганда и агитация, пристигна време за работа, пристигна време да се вършат разбори, сподели още вицепремиерът и даде обещание ГЕРБ да направи доста подробен разбор на резултатите.

Нормално държание на губещия е да търси оправдания отвън личните си благоприятни условия, разяснява регионалният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

От наша позиция акцията беше положителна, тъй като ние водихме положителна акция, „ Вот купува, този който губи. В София купеният избор не може да предопределя резултатите”, сподели Малина Едрева, общински консултант в София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР