Който и министър да подава оставка оттук до 2 септември,

...
Който и министър да подава оставка оттук до 2 септември,
Коментари Харесай

Свиленски: Не вярвам никой от БСП няма да подпише за новата конституция, ще спечелим изборите

Който и министър да подава оставка отсам до 2 септември, няма значение. Стана ясно, че Борисов просто желае да печели време. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.
Авторът на тази конституция т.е. Данаил Кирилов се отхвърли от нея като, уточни Свиленски и предизвести – всеки депутат носи персонална отговорност, в случай че се подпишат под плана, откакто един от главните му създатели пое отговорност с оставка.
 Нов сигнал от Вътрешна македонска революционна организация, че в конституцията на ГЕРБ има доста притеснителни моменти Нов сигнал от Вътрешна македонска революционна организация, че в конституцията на ГЕРБ има доста притеснителни моменти
Може да се каже, че това ни смущава и продължава през целия интервал на ръководство. Но оставката ще бъде разисквана на съдружен съвет, в...
Защитаваме настоящата Конституция, заключи Свиленски, който добави: „ Не позволявам, че има народен представител от Българска социалистическа партия, който да се подпише и позволявам, че има други депутати, които няма да се подпишат ”. „ Може да се интригантства по всички тематики, само че по тематиката „ Конституция ” е неприемливо ”, добави Свиленски. Той е сигурен, че Българска социалистическа партия няма да бъде разграничена по тази тематика.
Ние се виждаме като партия, която ще завоюва идващите парламентарни избори, настоя Свиленски. Със сигурност няма ГЕРБ да е първа политическа мощ, уверен е той. И уточни като допустими сътрудници тези, които ще преборят корупцията в България.
Искаме машинно гласоподаване, чисти описи, транспарантен избор, акцентира Свиленски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР