Който и експерт да попитате, ще ви каже: всяка бременност

...
Който и експерт да попитате, ще ви каже: всяка бременност
Коментари Харесай

Плеймейтки в състезание: Коя ще качи най-малко бременна! Златка хвърли ръкавицата към Джулката

Който и специалист да попитате, ще ви каже: всяка бременност е неповторима! Въпреки това обаче очевидно се постанова една мода измежду известните бременни българки - коя ще качи минимум килограми за 9-те месеца. 

Засега отличник в това съревнование беше Джулиана Гани, която качи едвам 5 кг с първата си бременност и 4 за седем месеца от втората.

Виж още: Първата Коледа на Борис: Бояна Генова означи специфична годишнина

Но компактно във врата ѝ диша друга силиконова хубавица - Златка Райкова. Тя отговори на някои въпроси на почитателите си в Instagram, а един от тях беше обвързван точно с килограмите. 

" По средата съм и съм качила 5 кг. ", показа Златка. Но за разлика от Джулката, която натъртва на здравословното хранене, Райкова е споделяла - хапва си, каквото пожелае. 

На Златка ѝ се наложи да отговори и на различен въпрос - по кое време мисли да си наложи самоограничение от секс. Ако сте пропуснали, плеймейтката показа неотдавна, че около бременността и хормоните либидото ѝ полудяло. Това било добре пристигнало за Карен, само че очевидно краят е напълно скоро. Моделката показа, че мисли да остане на изсъхнало към седмия месец от бременността си. 

Виж още: Умна и красива: Анита на Рачков се похвали с огромно постижение 

Златка и Карен оповестиха, че чакат бебе с ефектна фотография от Малдивите. По-късно направиха и gender reveal празненство, от което стана ясно, че Златка още веднъж ще бъде майка на момче - нещо, което тя показа, че е усещала. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР